Preostalo još 17 "aston martina one-77"

Bez autora
Dec 09 2010

Za sve koji imaju viša od 1,2 miliona funti u novčaniku informacija da je "Aston Martin" prodao samo 60 od ukupno 77 superautomobila "one-77". U "Aston Martinu" su sigurni da će pronaći kupce i za preostalih 17 remek dela autoindustrije koje pokreće strašni 7,3-litarski V12 sa 740 konjskih snaga.Preostali modeli "one-77" krenuće na turneju po Japanu, Singapuru, Hong Kongu i Kini, mada ne bi bilo loše da svrate i do Srbije. Zanimljivo je i da je polovina kupaca "one-77" već naručila mali gradski "Aston Martin", nazvan "signet", baziran na "tojoti IQ".

Preostalo još 17 Za sve koji imaju viša od 1,2 miliona funti u novčaniku informacija da je "Aston Martin" prodao samo 60 od ukupno 77 superautomobila "one-77".

U "Aston Martinu" su sigurni da će pronaći kupce i za preostalih 17 remek dela autoindustrije koje pokreće strašni 7,3-litarski V12 sa 740 konjskih snaga.

Preostali modeli "one-77" krenuće na turneju po Japanu, Singapuru, Hong Kongu i Kini, mada ne bi bilo loše da svrate i do Srbije.

Zanimljivo je i da je polovina kupaca "one-77" već naručila mali gradski "Aston Martin", nazvan "signet", baziran na "tojoti IQ". Zlu ne trebalo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik